Pengon - Luotettava ja osaava kumppani

Kahdeksassa vuodessa olemme vakiinnuttaneet paikkamme Suomen Business Intelligence -kentällä vahvalla osaamisella, jatkuvalla uudistumiselle ja rehellisyydellä. Meidät on valittu mm. vuonna 2015 ja 2016 vuoden Qlik-kumppaniksi.

Jos mietit, voimmeko varmasti auttaa sinua hyödyntämään ja hallitsemaan tietoa paremmin, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä. Tai lue ensin asiakastarinoistamme, miten olemme jo muita asiakkaitamme auttaneet.

Kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa palvelua

Maailma ja markkinat muuttuvat kiihtyvällä vauhdilla. Isojakin päätöksiä pitää nykyään tehdä kvartaalin tai vuoden syklin sijaan kuukaudessa, viikossa, jopa päivässä. Tässä myllerryksessä reaaliaikainen ja oikea tieto on koko ajan tärkeämpää, jotta päätökset voidaan tehdä nopeasti ja oikeaan suuntaan. 

Tarjoamme sinulle työkalut ja tuen onnistuneeseen tiedolla johtamiseen: BI-järjestelmien lisenssit, räätälöinnin ja käyttöönoton sekä henkilöstösi kouluttamisen niiden osaajiksi. Lisäksi autamme sinua tunnistamaan mahdollisesti vielä piilevät tietolähteet, luomme raportteja ja analysoimme tietoa puolestasi. 

Mitä Pengon tuo liiketoimintaasi?

Vahva kokemus ja osaaminen liiketoiminnan perusprosesseista yhdistettynä valittuihin BI- teknologiaosaamiseen (esimerkiksi myynti-, talous-, tuotanto-,varastonhallinta- ja ostoprosessit). Käytämme ketterää ja liiketoimintalähtöistä BI-kehitysprosessia, joka tuottaa näkyviä tuloksia nopeasti.

Alla olevasta linkistä löydät aikajanan, jolle olemme keränneet yrityksemme tärkeimmät virstanpylväät. Jos todella haluat tietää missä liemissä meidät on keitetty, klikkaa alta ja lue tarina matkastamme kahden yksinyrittäjän raportointipajasta Suomen suurimmaksi Qlik-kumppaniksi.