Tuomme tiedot johtamisen tueksi

Olemme Suomen ainoa Qlik Elite Solution Provider -kumppani ja autamme yrityksiä hyödyntämään ja hallitsemaan tietoa paremmin. Tarjoamme järjestelmien lisenssit, teille räärälöidyt sovellukset ja käyttöönoton saman katon alta.

Palvelumme

Lisenssit

Voit hankkia kauttamme lisenssit kaikkiin raportoinnin ja analytiikan tarpeisiin. Kysy tarvittaessa lisää info(at)pengon.fi

Ratkaisujen käyttöönotto

Toteutamme tarvittavat analyysit ketterästi tai tarvittaessa autamme omaa henkilöstöäsi ratkaisun toteuttamisessa.

Koulutus

 Järjestämme standardikoulutukset tai räätälöidyt täsmäkoulutukset. Voit ilmoittautua myös kurssikalenterikoulutuksiin kauttamme.

Tuotteet ja ratkaisut

Qlik Sense on Business Intelligence –alusta, jonka ensiluokkaisuus perustuu sen käyttöliittymän helppouteen ja tarkasti mietittyyn visuaalisuuteen. Qlik Sense on suunniteltu erityisesti intuitiiviseen ja kokeilevaan käyttöön, jolloin uusien oivallusten tekeminen on entistä helpompaa. 

K4 Analytics on monipuolinen tiedon syöttö- ja hallintomoduuli Qlik Sense -ympäristöön. Hallitset budjetteja, ennusteiden tekoa ja simulaatiolaskentaa Sensessä. Käyttö on kuin käyttäisit Excel-taulukkolaskenta-lomaketta kaikkine toimintoineen - mutta tällä kertaa kaikki tiedot ovat tallessa tietokannassa yhteiskäyttöisesti.

Microsoft PowerBI on Business Intelligence -ratkaisu, joka tuo elintärkeän liiketoimintatiedon visuaaliseen muotoon Microsoft-ympäristössä. PowerBi mahdollistaa nopean, tehokkaan ja visuaalisen liiketoiminnan analysoinnin ja optimoi lisenssikustannukset, jos olet investoinut jo muihin Microsoft-tuotteisiin.

Näin onnistut BI-järjestelmän hankinnassa

BI-järjestelmän hankinta on ajankohtainen yrityksissä, joissa on selkeä tarve tiedon paremmalle strukturoinnille ja hallinnalle. Mikäli esimerkiksi raporttien koostaminen ja tietojen päivittäminen järjestelmiin vie useampia tunteja kuukaudessa, BI-järjestelmällä voidaan tehostaa toimintaa ja ajankäyttöä huomattavasti. Mitä siis kannattaa tehdä kun on tarve uudistaa raportointia?