K4 Analytics

K4 Analytics yhdistää Business Intelligence-ratkaisuusi tiedonsyöttö- ja tallennusmahdollisuuden. Mitä hyötyä tiedonsyötöstä on BI-ratkaisussa? Voit esimerkiksi syöttää analyysiin ennusteen, simuloida uusia analyyseja syöttämiesi tietojen perusteella. Tee haluamasi laskentamalli Microsoft Excel -ohjelmistolla. Malli voi olla budjetti, ennuste tai mikä tahansa taulukko, johon haluat yhdistää tietoja BI-ratkaisusta.  Excel-malli voidaan suoraan ladata K4 Analytics-moduuliin ja sen jälkeen hyödyntää Excelin muotoiluja ja kaavoja Qlik Sense-analyysinä.

Mihin K4 Analytics sopii?

Esimerkkejä mihin voit soveltaa K4 Analytics -moduulia: suunnitteluun, budjetointiin, ennusteisiin, simulaatiomalleihin (entä-jos). Kaikki mitä voit tehdä Excel-ohjelmistolla voit tehdä K4 Analytics-moduulilla integroituna suoraan esimerkiksi Qlik Sense-ohjelmistoon. Kaikki syötetty tieto tallennetaan SQL-tietokantaan. Voit korvata yksittäiset Excel-ratkaisut monen käyttäjän tosiaikaisella ratkaisulla.

Joonas auttaa sinut budjetoinnin ja taloussuunnittelun saloihin.

Miten yhdistät Qlik Sensen ja K4 Analytics -moduulin

Sensen avulla voidaan luoda nopeasti esimerkiksi tuloslaskelma. K4 Analytics voidaan yhdistää tuloslaskelmatietoihin niin että sen avulla esimerkiksi yksikkökohtaisesti syötetään ko. yksikön budjetti. Toteutumatiedot tulevat Sensestä. Ennustetiedot tallennetaan erilliseen SQL-kantaan josta ne ovat integroitavissa esimerkiksi talousjärjestelmään.

Palvelumme

K4 Analytics -lisenssitVoit hankkia kauttamme lisenssit kaikkiin tarpeisiin.
Ratkaisujen käyttöönottoToteutamme tarvittavat analyysit ketterästi tai tarvittaessa autamme omia asiantuntijoitanne.
KoulutusKauttamme saat standardikoulutukset tai täysin räätälöidyt täsmäkoulutukset.