Tarinoita projekteistamme

Maailma ja markkinat muuttuvat kiihtyvällä vauhdilla. Isojakin päätöksiä pitää nykyään tehdä kvartaalin tai vuoden syklin sijaan kuukaudessa, viikossa, jopa päivässä. Tässä myllerryksessä reaaliaikainen ja oikea tieto on koko ajan tärkeämpää, jotta päätöksiä ei tehdä mututuntumalla kohtalokkain seurauksin.

Terveyspalvelu Verso Oy

Joustava raportointijärjestelmä muuttuviin tarpeisiin

Toimitimme nopeassa aikataulussa Qlik Sense -raportointiratkaisun, joka tukee Hydrolinen koko toiminnan johtamista.

Hydroline Oy on Suomen johtava, vaativaan käyttöön tarkoitettujen hydraulisylintereiden ja -ratkaisujen suunnitteluun, valmistamiseen ja elinkaaripalveluihin erikoistunut perheyritys.

Halusimme joustavan raportointijärjestelmän, joka mukautuu yrityksemme muuttuviin tarpeisiin ja pystyy tuottamaan tietoa helposti saataville”, yrityksen talousjohtaja Miikka Ylikangas kertoo. 

Koko organisaatiota palveleva raportointijärjestelmä

Pengon Oy toimitti Atexorille helppokäyttöisen Qlik Sense -ohjelmiston, joka räätälöitiin koko organisaation laajuisesti eri tarpeita vastaavaksi. Atexor Oy on räjähdysvaarallisiin ympäristöihin tarkoitettujen valaisinratkaisujen toimittaja. Atexorin omistaja Teknopower Group toimii maailmanlaajuisesti yli 20 maassa. Atexorin pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Reaaliaikainen johdon ja myynnin raportointijärjestelmä

Pengon Oy toimitti reaaliaikaisen johdon ja myynnin raportointijärjestelmän. Grano on suomalainen paino- ja tulostusalan palveluyritys. Reilun 30 miljoonan vuosittaisella liikevaihdolla yritys kuuluu alan johtaviin toimijoihin. Valtakunnallisen painotalon palveluksessa on reilut 300 työntekijää. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä.

Myynnin johtamisen tueksi joustava raportointijärjestelmä

Pengon Oy toimitti Unicolle QlikView -ohjelmiston, joka räätälöitiin ensisijaisesti yrityksen myyntiorganisaatiolle. Unico on joustinvuoteita ja sohvia valmistava perheyritys. Noin 15 miljoonan vuosittaisella liikevaihdolla yritys sijoittuu alan johtavien toimijoiden joukkoon. Eteläpohjanmaalta käsin toimivan yrityksen palveluksessa on tällä hetkellä 85 työntekijää. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kauhavalla.