Vantaa

Pengon Oy - Vantaa

Vantaan konttorimme löydät Technopoliksesta lentokentän vieressä osoitteesta Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa.

Postiosoite
Teknobulevardi 3-5,
01530 Vantaa

045 230 1660
info@pengon.fi

Y-tunnus: 2170265-0

Henkilöstö

Natalia Saari
Natalia Saari
Key Account Manager

041 457 3522
natalia.saari@pengon.fi

Natalia toimii Pengonin avainasiakaspäällikkönä. Natalia vastaa Etelä-Suomen alueen uusasiakashankinnasta sekä olemassa olevien asiakkaiden tarpeiden kartoittamisesta. Natalialla on useamman vuoden kokemusta myynti- ja konsultointityöstä, ja kokemusta löytyy myös taloushallinnon puolelta lähinnä raportoinnin parista. Natalialla on erinomainen kyky asettua asiakkaan asemaan, puhua asiakkaan kieltä ja tulkita haasteita asiakkaan näkökulmasta. Hän pitää erityisesti haastavista projekteista,joissa hän pääsee ideoimaan yhdessä asiakkaan kanssa ja aidosti keskustelemaan asiakkaan liiketoimintaa hyödyttävistä ratkaisuista.”Vietän vapaa-aikani aktiivisesti lasten kanssa erilaisten urheiluharrastuksien parissa. Maastojuoksen, hiihdän, sauvakävelen ja pyöräilen vuodenajan mukaan.”

Joonas Jäspi
Joonas Jäspi
Senior BI-konsultti

044 0232 583
joonas.jaspi@pengon.fi

Joonas toimii Senior BI-konsulttina Pengonin Vantaan toimipisteessä. Joonaksen päivät kuluvat pitkälti asiakasprojektien vaihtelevissa suunnittelu- ja toteutustehtävissä. Joonakselta löytyy sekä monipuolista tietoteknistä asiantuntemusta että vahvaa talouspuolen osaamista. Monipuolisen koulutuksensa ja työkokemuksensa pohjalta Joonas pystyy katsomaan haasteita aina sekä tekniikan, että talouden näkökulmasta ja tuottamaan täten entistä arvokkaampaa tietoa asiakkaalle. Erikoisosaamista Joonakselta löytyy erityisesti talous- ja HR-puolen sovelluksista sekä Kliq Plan –budjetointityökalusta.Vapaa-ajallaan Joonas harrastaa juoksua sekä lukemista.

Airi Arffman
Airi Arffman
BI-konsultti

050 484 0459
airi.arffman@pengon.fi

Airi työskentelee Pengonilla BI-konsulttina Vantaan toimipisteessä, ja hänen erikoisosaamisensa löytyy QlikView-järjestelmän ratkaisuista. Suurin osa Airin työajasta menee asiakkaan luona toteutettavissa kehitysprojekteissa ja asiakastyö on lähellä hänen sydäntään. Airin tausta on pitkälti it-painotteinen, ja hän on työskennellyt Business Intelligencen parissa jo useamman vuoden. Airi on analyyttinen ja asiakaslähtöinen persoona, joka pitää myös visuaalisista elementeistä etenkin raportoinnin saralla. Vapaa-aikansa Airi viettää erilaisten käsitöiden, kuten neulonnan ja kutomisen parissa.


Anu Mantere
BI-konsultti

040 506 0092
anu.mantere@pengon.fi

Anulla on monipuolinen tausta sekä IT-alalta että taloushallinnosta. Usean vuoden työkokemus IT-alan organisaatiosta on tarjonnut laajaa kokemusta eri tehtävistä ja Anu tunteekin erilaiset liiketoimintaprosessit niin tuotekehitykseen, markkinointiin, talouteen kuin myyntiinkin liittyen. Myös omakohtainen kokemus taloushallinnon alan yrittäjyydestä antaa oman lisäyksensä liiketoiminnan haasteiden ymmärtämiseen. Taustansa ansiosta Anu pystyy pureutumaan asiakkaan haasteisiin hyvin eri näkökulmista ja pyrkii auttamaan asiakasta näkemään liiketoiminnan eri osa-alueet ja prosessit kokonaisuutena. Anu kuvailee itseään kulttuuritapahtumien suurkuluttajaksi ja viettää vapaa-aikaansa mielellään mm. taidenäyttelyissä ja konserteissa.