Jyväskylä

Pengon Oy - Jyväskylä

Jyväskylän konttorimme löydät järjestöjen talosta Kolmikulman vieressä osoitteesta Kalevankatu 4, 40100 Jyväskylä.

Postiosoite
Kalevankatu 4,
40100 Jyväskylä

045 230 1660
info@pengon.fi

Y-tunnus: 2170265-0

Henkilöstö

Panu Pihl
Panu Pihl
Myyntijohtaja

040 756 0286
panu.pihl@pengon.fi

Pengonin myyntijohtajana Panu vastaa myyntitiiminsä tehokkuudesta ja sen jäsenten osaamisen jatkuvasta lisäämisestä. Panu toimii itsekin aktiivisesti asiakastyössä etenkin julkishallinnon sekä suurasiakkaiden ratkaisujen parissa. Laajan kokemuksensa kautta hän pystyy ratkaisemaan vaativammankin asiakkaan haasteet. Myyntijohtajana hänen tulee olla jatkuvasti kartalla siitä, mitä tuote- ja kilpailijakentällä tapahtuu, ja kuinka asiakasprojektit etenevät. Panun päivät kuluvatkin pitkälti asiakasyhteistyöstä sekä Pengonin myyjien ja konsulttien sparrauksen parissa. Panu vastaa myös Pengonin markkinoinnista.”Kesäisin skeittaan aina kun voin ja talvella lumilautailen. Kun harrastuksiin kuuluu lisäksi pallopelejä, raksailua, mökkeilyä, ravustusta ja kalastusta, ei vapaa-aikaani juuri muuta enää mahdukaan.”

Ari Oksanen
Ari Oksanen
Myyntijohtaja

050 594 6207
ari.oksanen@pengon.fi

Ari on toinen Pengonin myyntijohtajista. Yrittäjänä ja erilaisissa johtotehtävissä toimineena hän tuntee liiketoiminnan ja tiedolla johtamisen haasteet ja osaa yksilöidä eri palvelukokonaisuuksien tuottaman lisäarvon asiakkaalle. Arin erityisosaaminen kytkeytyy erityisesti prosessijohtamiseen, ja hän toimiikin Pengonilla vahvasti myynnin prosessien kehittämisessä ja mittaamisessa. Ari kuvailee luonnettaan uteliaaksi ja kiinnostuu herkästi uusista asioista. ”Vapaa-aikanani vietän aikaa perheeni parissa pitkälti lasten ehdoilla, mutta uuden oppiminen ja lukeminen on intohimoni. Kirja jos toinenkin kuluu viikossa, oli kyse sitten bisneskirjallisuudesta tai romaaneista.”

Janne Mehtälä
Janne Mehtälä
Myyntipäällikkö

040 516 8176
janne.mehtala@pengon.fi

Janne toimii Pengonin myyntipäällikkönä ja hänen päivänsä kuluvat pitkälti uusasiakashankinnan parissa. Janne käy ajoittain läpi myös jo olemassaolevia asiakkuuksia ja pyrkii varmistamaan, että kaikilla on tarpeisiinsa sopivat ratkaisut. Jannen erikoisosaaminen keskittyy asiakkaiden tarpeiden tunnistamiseen ja hänen työotteensa on hyvin asiakaslähtöinen, kuten myyntipäällikön kuuluukin. Jannelta löytyy tietoutta sekä QlikView’sta että Qlik Sensestä ja tietojärjestelmätieteen taustaansa yhdistettynä Janne saa asiakkaan kuin asiakkaan raportointihaasteet ratkaistua.Jannen vapaa-aika kuluu moottoripyörien ja videopelien parissa, mutta mukaan mahtuu myös urheilua.

Ville Pasanen
Ville Pasanen
Tuotantopäällikkö, Senior BI-konsultti

044 285 1688
ville.pasanen@pengon.fi

Tuotantopäällikkö Villen tehtävä on huolehtia Pengonin asiakasprojektien resursoinnista sekä vastata tuotantotiimin toiminnasta. Ville toimii tukena ja turvana muulle tuotantotiimille, mutta suurin osa hänen työajastaan kuluu kuitenkin myös asiakasprojektien parissa. Ville on Pengonin kokeneimpia BI-konsultteja ja vuosien saatossa hänelle on kertynyt hyvin laaja-alaista kokemusta eri toimialojen ja kokoluokkien yrityksistä. Villen vahvuuksiin lukeutuvat nopea ongelmanratkaisukyky sekä taito päästä asiakkaan liiketoimintaan sisään nopeastikin. Työkaluista sekä QlikView että Qlik Sense ovat Villelle erittäin tuttuja.”Vapaalla harrastan monipuolisesti liikuntaa. Erityisesti pyöräily, salibandy ja laskettelu pitävät liikkeellä.”

Jari Autio
Jari Autio
BI-konsultti

044 528 5285
jari.autio@pengon.fi

Jari työskentelee BI-konsulttina Pengonin Jyväskylän toimipisteessä. Suurin osa Jarin työajasta kuluu asiakasprojektien parissa, lähinnä QlikView-sovellusten luomis- ja kehitystyössä. Asiakasprojekteissa Jarin tehtävä on sovelluskehityksen ja raportoinnin lisäksi toimia tulkkina numeroiden ja niistä saatavien tulosten välillä. Jarilla on maisterin tutkinnot sekä tilastotieteistä että kansataloustieteestä, ja hän onkin Pengonin ensimmäinen analyytikko. Jarin työotteessa korostuvat järjestelmällisyys ja tarkkuus, mutta myös asiakkaiden kanssa toimiminen on Jarille tärkeää.”Vietän vapaa-aikani perheeni seurassa sekä monipuolisesti liikuntaa harrastaen. Jalkapallo ja murtomaahiihto ovat erityisiä suosikkejani.”

Ville Vainio
Ville Vainio
BI-konsultti

050 406 0308
ville.vainio@pengon.fi

Ville on toiminut jo opintojensakin ohella yrittäjänä ja siten tuntee liiketoiminnan moninaiset haasteet omastakin takaa. Villellä on monipuolista kokemusta eri rooleista mm. tuotekehityksen, ostotoiminnan, sisäisen viestinnän ja hankintaketjun hallinnan parista. Villellä on myös näkemystä haasteiden ratkaisemiseen erityisesti henkilöstön näkökulmasta ja haluaa auttaa asiakkaitaan johtamaan yritystoimintaa entistä paremmin tiedon avulla. BI-konsulttina hän innostuu liiketoimintaan ja tietoon liittyvien haasteiden ratkaisemisesta ja pyrkii toimimaan tulkkina tekniikan ja ihmisten välillä. Vapaa-aikaansa Ville viettää mielellään ruoanlaiton parissa, mutta myös liikunta ja tietokonepelit kuuluvat hänen arkeensa.

Veli-Pekka Vihonen
Veli-Pekka Vihonen
BI-konsultti

0400 526 308
veli-pekka.vihonen@pengon.fi

Veli-Pekka toimii Pengonilla BI-konsultin roolissa. Monipuolisen työ- ja koulutustaustansa ansiosta Veli-Pekalla on kokemusta mm. teollisuudesta, taloudesta ja kiinteistöalalta, mikä edesauttaa hänen ymmärrystään eri aloilla toimivien asiakkaiden tiedolla johtamisen haasteista. BI-konsulttina Veli-Pekka on erityisesti ongelmanratkaisijatyyppiä ja hän haluaa kehittää asiakkaiden tiedonhallintaprosesseja ja –käytäntöjä aina seuraavalle tasolle. Vapaa-aikansa Veli-Pekka viettää liikunnan, erityisesti kuntosalin ja kamppailulajien, parissa sekä retkeillen luonnossa. Tiedonjanoisena persoonana Veli-Pekka harrastaa vapaa-aikanaan paljon myös itseopiskelua ja haluaa aina tutkia asioiden taustoja tarkemmin. Tiedonjanosta on hyötyä myös asiakastyössä ja asiakkaiden haasteiden ratkomisessa.

Joel Tolvanen
Joel Tolvanen
Sovelluskehittäjä

044 357 8875
joel.tolvanen@pengon.fi

Joel toimii Pengonilla sovelluskehitykseen liittyvissä tehtävissä. Hän on opiskellut Jyväskylän yliopistossa tietojärjestelmätiedettä ja opiskeluaikanaan toteuttanut mm. monipuolisia web-kehitykseen liittyviä projekteja. Joel on mukana Pengonin asiakasprojekteissa toteuttamassa Qlik Sense -sovelluksia ja hän luo myös uusia komponentteja kaikkien asiakkaiden hyödynnettäväksi. Osaamista on kertynyt myös KliqPlan-budjetointityökalusta. Vapaa-aikaansa Joel kuluttaa paljolti opiskelijaelämän puitteissa, mutta myös elokuvat, sarjat ja tietokonepelit ovat osa hänen arkeaan, matkustelua unohtamatta.

Sampsa Autere
Sampsa Autere
Järjestelmäasiantuntija

040 578 2081
sampsa.autere@pengon.fi

Sampsa on koulutukseltaan ICT-tradenomi ja toimii Pengonilla järjestelmäasiantuntijana. Hänen toimenkuvansa koostuu pitkälti asiakkaiden tukipyyntöjen ratkomisesta sekä Pengonin oman laitteiston toimivuuden varmistamisesta. Asiakaspalvelutehtävistä nauttiva Sampsa on vahvasti mukana uusien Qlik-asiakkaiden käyttöönotto- ja asennusprojekteissa. Hänen vastuullaan on myös mm. tietoturvaan ja riskien kartoitukseen liittyvät tehtävät. Vapaa-aikansa Sampsa viettää paljon pienen poikansa ja perheensä parissa, mutta hänen vapaa-aikansa sisältää myös tietokonepelejä, videoeditointia ja pyöräilyä.

Joni Borgström
Joni Borgström
Kehityspäällikkö

040 911 2012
joni.borgstrom@pengon.fi

Joni toimii Pengonin kehityspäällikkönä ja teknisen tietotaitonsa kautta myös myynnin ja käyttöönoton tukena asiakasprojekteissa. Joni on ollut tietokoneiden ja erilaisten tietokantojen kanssa tekemisissä koko ikänsä ja pitkän käytännön kokemuksen ansiosta Jonin onkin helppoa päästä sisälle erilaisten järjestelmien toimintaan sekä keksiä vaihtoehtoisia ratkaisuja asiakkaiden kohtaamiin ongelmiin. Asiakasprojektien lisäksi iso osa Jonin työajasta kuluu strategisella tasolla Pengonin toimintatapojen ja tuotteiden kehityksen parissa. Pengonin työkaluista Joni tuntee jokaisen, ja osaamista löytyy erityisesti Kliq Plan-budjetointityökalusta.”Vapaalla liikunta on tosi tärkeää ja annan sille mieluusti aikaa. Suuri osa vuodesta kuluu myös matkaillen.”

Heini Kannisto
Heini Kannisto
Palvelupäällikkö

040 172 2120
heini.kannisto@pengon.fi

Heini toimii monipuolisissa projektinhallintatehtävissä Pengonin Jyväskylän toimipisteessä. Heini toimii aktiivisesti asiakasrajapinnassa QlikView-konsulttina, mutta suuri osa Heinin työajasta kuluu myös asiakasprojektien hallinnassa. Asiakasprojektien lisäksi Heini hoitaa Pengonin sisäisten prosessien kehitystyötä. Heinin vahvuutena on suurien kokonaisuuksien hahmottaminen ja hän on kiinnostunut erityisesti projektinhallintaan liittyvästä kehitystyöstä. Myös Heinin tekninen osaaminen on vahvaa ja hänen koulutus- ja työtaustansa ovatkin hyvin it-painotteisia.”Vapaa-ajalla innostun erilaisista liikuntamuodoista laidasta laitaan. Liikunnan lisäksi olen aktiivijäsen järjestötoiminnassa.”

Nisa Leinonen
Nisa Leinonen (Äitiyslomalla)
HR- ja talousvastaava

040 848 0506
nisa.leinonen@pengon.fi

Nisa toimii Pengonilla monipuolisissa HR- ja talousvastaavan tehtävissä. Nisa vastaa mm. Pengonin laskutuksesta, palkanlaskennasta ja maksuliikenteestä sekä erilaisista henkilöstöhallintoon liittyvistä tehtävistä. Nisa auttaa myös päivittäisten rutiinien pyörittämisessä ja hoitaa vaihtelevia avustavia tehtäviä mm. myynnin tuessa. Yo-merkonomiksi valmistunut ja tällä hetkellä tradenomiksi opiskeleva Nisa on erityisen kiinnostunut henkilöstöasioiden kehittämisestä Pengonilla. Vapaa-aikaansa hän viettää perheen, ruoanlaiton ja leipomisen parissa. Myös liikunta on Nisalle tärkeää ja hän pitääkin pyöräilystä ja erityisesti ryhmäliikunnasta kuten Pilateksesta.

Aki Autere
Aki Autere
Toimitusjohtaja

040 545 2166
aki.autere@pengon.fi

Toimitusjohtajana Aki vastaa siitä, että työntekijöillä on mahdollisimman hyvät puitteet työskennellä ja kehittää Pengonin toimintaa omalla panoksellaan. Aki huolehtii siitä, että työntekijät viihtyvät työssään ja heillä on tarvittavat välineet ja valmiudet työnsä suorittamiseen. Suuri osa toimitusjohtajan työstä kuluu kuitenkin myös monipuolisten hallinnollisten tehtävien sekä yhteistyösuhteiden ylläpidon parissa. Akin vahvuutena on erinomaiset verkostoitumistaidot sekä hänen sosiaalinen luonteensa, jotka auttavat hyvän ilmapiirin luomisessa sekä Pengonin sisällä että sen ulkopuolellakin.Työn vastapainoksi Aki pelaa salibandya sekä viettää aikaa perheen ja erilaisten kulttuuriharrastusten parissa.