QlikView

QlikView on Business Intelligence -ratkaisu, joka tuo elintärkeän liiketoimintatiedon visuaaliseen muotoon. QlikView mahdollistaa nopean, tehokkaan ja visuaalisen liiketoiminnan analysoinnin ilman perinteisten BI-työkalujen rajoituksia, korkeita kustannuksia ja monimutkaisuutta. Näkökulman vaihtaminen on vaivatonta, ja kuka tahansa käyttäjä pystyy luomaan raportteja ja analyyseja silmänräpäyksessä. Ohjelmisto on suunniteltu täysin käyttäjän tarpeiden ehdoilla.

Lataa maksuton QlikView-opas

QlikView yhdistää eri järjestelmien tiedot automaattisesti päivittyväksi selkeäksi, helppolukuiseksi analysointisovellukseksi. Automatisoinnin ansiosta saat eri järjestelmien tiedot käyttöösi tuoreeltaan ja voit tehdä päätökset aina ajantasaisen tiedon perusteella.

Mikä on QlikView ja kenelle se sopii?

QlikView’n vahvuudet löytyvät sen nopeasta käyttöönotosta, helppokäyttöisyydestä ja intuitiivisesta käyttöliittymästä. QlikView’n avulla eri järjestelmien tärkeitä tietoja voidaan tarkastella yhdessä näkymässä. Automatisoinnin ansiosta saat eri järjestelmien tiedot käyttöösi tuoreeltaan ja voit tehdä päätökset aina ajantasaisen tiedon perusteella. Helppolukuisen tiedon avulla yrityksen vahvuudet ja mahdolliset haasteet on helppo hahmottaa. QlikView’n ansiosta tiedon analysointi on nopeampaa, tehokkaampaa ja helpompaa.

QlikView-tekniikkaQlikView- ohjelmistosta löytyy ainutlaatuinen assosiatiivinen analyysi ja “in-memory”- tekniikka:

  1. Tieto kerätään helposti useista rinnakkaisista tietolähteistä
  2. Kaikki kerätty tieto ladataan muistiin
  3. Käyttäjä voi hakea ja analysoida tietoa reaaliaikaisesti

 

Tekniikkansa ansiosta QlikView on äärimmäisen kevyt ja helppo käyttää, eikä käyttäjän tarvitse enää hakea tietoa useista eri järjestelmistä. Kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta, ja on analysoitavissa vain muutamissa sekunneissa. Tekniikkansa ansiosta QlikView on suunniteltu kaikenlaisia käyttäjiä ja liiketoiminnan osa-alueita varten, ja se soveltuu kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta.

Pengonin QlikView –palvelut

Käyttöönotto

QlikView’n käyttöönotto on yritykselle helppoa ja nopeaa. Pengonin asiantuntijat asentavat järjestelmän käyttöönne ja opastavat käytön loppukäyttäjille. Yksinkertaisen käyttöliittymän ansiosta QlikView’n peruskäytön oppiminen vie käyttäjältä vain muutamia minuutteja. Myöskään varsinainen asennusprosessi ei kestä viikkoja, joten järjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Sovellukset

QlikView sisältää erilaisia sovelluksia eri liiketoiminnan osastoille. QlikView’ssa on sovellukset esimerkiksi myyntiosastolle, taloushallintoon ja varastonhallintaan (?). Eri sovellusten avulla liiketoiminnan kannalta kriittiset tiedot saadaan helposti näkyviin, ja sovellukset auttavat yrityksen kokonaisvaltaisessa johtamisessa. Eri sovellusten määrää pystytään räätälöimään täysin yrityksen tarpeiden mukaan.

Lisenssit

QlikView:n lisenssikustannukset ovat läpinäkyvät ja ne perustuvat käyttäjien ja palvelimien määrään. Pengonin kautta saat tarvittavat QlikView-sovellukset, niiden kehitykseen ja ylläpitoon liittyvän tuen sekä kaikki vaadittavat lisenssit. Kustannukset riippuvat täysin yrityksen tarpeista ja sille räätälöidyistä QlikView-sovelluksista.

Löydämme sinulle juuri oikean ratkaisun!

Olemme Suomen kokenein QlikView-kumppani ja autamme yrityksiä hyödyntämään ja hallitsemaan tietoa paremmin. Tarjoamme järjestelmien lisenssit, käyttöönoton ja teille räärälöidyt sovellukset saman katon alta. Tutustu myös maksuttomaan pikaoppaaseemme "Onnistunut QlikView-projekti"!

Ota yhteyttä Lataa maksuton opas