Qlik Sense

Qlik Sense on Business Intelligence –alusta, jonka ensiluokkaisuus perustuu sen käyttöliittymän helppouteen ja tarkasti mietittyyn visuaalisuuteen. Qlik Sense on suunniteltu erityisesti intuitiiviseen ja kokeilevaan käyttöön, jolloin uusien oivallusten tekeminen on entistä helpompaa. Qlik Sense mahdollistaa käyttäjän itseohjautuvan tiedonhallinnan ja analysoinnin, ja se on tarkoitettu koko yrityksen henkilöstön käyttöön.

Mikä on Qlik Sense ja kenelle se sopii?

Qlik Sense on tuoreempi versio edistyksellisestä QlikView-ratkaisusta. QlikView ja Qlik Sense ovat samaa perhettä, mutta Qlik Sensen käyttöönotto ja kustannukset ovat kevyemmät. Qlik Sensen visuaalisuuteen ja käyttöliittymän intuitiivisuuteen on erityisesti panostettu, ja järjestelmä on niin helppokäyttöinen, että kuka tahansa yrityksessä voi luoda omat räätälöidyt raporttinsa itse. Responsiivisuutensa ansiosta työkalu skaalautuu käytetyn laitteen mukaisesti, oli kyseessä sitten pöytätietokone, älypuhelin tai tabletti.

Qlik Sense sopii kaiken kokoisille yrityksille alasta riippumatta. Qlik Sense on hyvä BI-järjestelmä erityisesti yrityksille, joiden raportoinnin tarpeet muuttuvat jatkuvasti, ja käyttäjillä on tarve päästä itse tekemään ja näkemään muutoksia nopeasti. Sense toimii parhaiten ympäristössä, jossa itseohjautuvuuden aste henkilöstön keskuudessa on suuri, ja kun raportointia tarvitaan läpi organisaation, esimerkiksi ad hoc –tyyppisesti yksittäisiin tarpeisiin räätälöitynä. Qlik Sense soveltuu ennen kaikkea yrityksille, jotka haluavat saada BI-järjestelmän nopeasti käyttöön pienemmillä kustannuksilla.

Haluatko testata Qlik Sensen käyttöä?

Voit testata Qlik Sensen käyttöä itse täysin maksutta Qlik Sense Desktop -ohjelmiston avulla. Qlik Sense Desktop on täysiverinen versio Qlik Sensestä ja se on maksuton yhdelle käyttäjälle. Ohjelman avulla voit tutkia haluamaasi dataa, luoda raportteja ja tarkastella analyysejä täysin vapaasti. Qlik Sense Desktop soveltuu hyvin esimerkiksi Qlik Sensen testaamiseen ennen varsinaisen ostopäätöksen tekemistä suuremmalle käyttäjämäärälle. Lataa Qlik Sense Desktop oheisesta linkistä!

Lataa Qlik Sense Desktop

Pengonin Qlik Sense –palvelut

Käyttöönotto

Qlik Sensen käyttöönotto on todella nopeaa, ja järjestelmä voidaan saada käyttöön jopa muutamassa työpäivässä. Järjestelmä toimii pilvipalveluna, ja se asennetaan joko yrityksen omalle palvelimelle tai vuokrapalvelimelle.

Sovellukset

Qlik Sensen suurin etu on sen joustavuus ja skaalautuvuus: alussa voidaan esimerkiksi ottaa käyttöön myynnin ja talouden seurannan sovellukset ja toiminnan kasvaessa ja tarpeiden tarkentuessa rakennetaan lisää sovelluksia, mikäli tarvetta ilmenee.

Lisenssit

Qlik Sensen lisensointimalli on joustava: Qlik Sensessä ei tarvita erillisiä palvelinlisenssejä ja käyttäjälisenssejä voidaan palastella eri rooleissa olevien käyttäjien kesken. Pilvipalvelun laskutus tapahtuu kätevästi kerran kuussa.

Tuo tiedon analysointiin uusia ulottuvuuksia!

Olemme Suomen kokenein QlikView ja Qlik Sense-kumppani, ja autamme yrityksiä hyödyntämään ja hallitsemaan tietoa paremmin. Tarjoamme järjestelmien lisenssit, käyttöönoton ja teille räärälöidyt sovellukset saman katon alta. Tuomme ajantasaisen tiedon helposti visualisoidussa muodossa kaikkien loppukäyttäjien saataville. Tutustu myös maksuttomaan Qlik Sense -oppaaseemme!

Ota yhteyttä Lataa maksuton Qlik Sense -opas