Demo

Visualisointidemoja

Pengon on tehnyt Qlik Sense -ohjelmalla demoja, joiden avulla näet miten eri tietolähteistä saatavaa tietoa voidaan visualisoida eri tavoilla.

Qlik Sense on Business Intelligence -alusta, jonka ensiluokkaisuus perustuu sen käyttöliittymän helppouteen ja tarkasti mietittyyn visuaalisuuteen. Lue lisää

Tutustu myös maksuttomiin oppaisiimme, kuten "Kohti parempaa ja helpompaa raportointia"!

Lisätietoja Pengonin analytiikkapalveluista: Panu Pihl, panu.pihl@pengon.fi, p. 040 756 0286.

Elikeinopoliittinen kysely

Suomen Yrittäjien jäsenille tehdyn kyselyn visualisointi
Elinkeinopoliittinen mittaristo (ELPO) -kyselyllä kartoitetaan joka toinen vuosi kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti. Demossa pääset kokeilemaan miten eri kunnat ja alueet ovat pärjänneet uusimmassa kyselyssä. Voit myös tarkastella edellisen kyselyn tuloksia ja verrata niitä uusimpiin tuloksiin. Demossa on myös kartta, jonka avulla tulokset näkyvät maantieteellisesti.

Jyväskylän kaupungin ostot

Visualisointi Jyväskylän kaupungin ostoista
Tiedoissa on mukana kaupungin kaikki toimialat ja liikelaitokset.
Tiedot on poimittu ostolaskujen käsittelyjärjestelmästä ulkoisten palvelujen ja tarvikkeiden sekä käyttöomaisuusostojen tileiltä. Tiedot mahdollistavat kaupungin hankintojen (ostojen) tarkastelun palvelualueittain toimittaja- ja tilitasoilla. Suodattamalla tietoja voidaan vertailla ostojen toteutumia erilaisten tietojen perusteella.