Palvelut

11-large.ashx_

QlikView

QlikView on Business Intelligence -ratkaisu, joka tuo elintärkeän liiketoimintatiedon visuaaliseen muotoon. QlikView mahdollistaa nopean, tehokkaan ja visuaalisen liiketoiminnan analysoinnin ilman perinteisten BI-työkalujen rajoituksia, korkeita kustannuksia ja monimutkaisuutta. Näkökulman vaihtaminen on vaivatonta, ja kuka tahansa käyttäjä pystyy luomaan raportteja ja analyyseja silmänräpäyksessä. Ohjelmisto on suunniteltu täysin käyttäjän tarpeiden ehdoilla.

Suurille yrityksille

QlikView on suunniteltu kaikenlaisia käyttäjiä ja liiketoiminnan osa-alueita varten, ja se soveltuu kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta. Parhaiten QlikView’n ulottuvuuksia ja ominaisuuksia päästään kuitenkin hyödyntämään suuressa yrityksessä, jossa hyödynnettävää dataa on paljon.

Lataa maksuton QlikView-opas Katso tarkemmat tiedot
1

Ei uusia järjestelmävaatimuksia

QlikView sopeutuu yrityksenne liiketoimintaan ilman, että yrityksenne toimintaa tarvitsee sopeuttaa järjestelmään. QlikView hakee tiedot olemassa olevista järjestelmistänne ja yhdistää ne selkeäksi raportiksi, jossa voidaan sen jälkeen testata skenaarioita erilaisilla muuttujilla. Tiedon tarvitsee vain olla koneluettavassa muodossa ja rajapinnan olemassa.

2

Nopea käyttöönotto

QlikView-sovellusten käyttöönotto on nopeaa. Hyvinkin laaja ja moniuloitteinen järjestelmä saadaan hyödynnettäväksi uskomattoman lyhyessä ajassa, jopa muutamassa päivässä.

3

Useita näkökulmia dataan

QlikView’n avulla voidaan yhdistää eri tietolähteistä tuleva tieto helposti. Yhdessä QlikView-sovelluksessa voidaan helposti, tehokkaasti ja nopeasti tarkastella tietoja useasta eri näkökulmasta. Tietojen vertailu ja muutosten havaitseminen on vaivatonta ja näyttävää, ja vastaukset kysymyksiin saadaan sekunneissa.

Löydämme sinulle juuri oikean ratkaisun!

Olemme Suomen kokenein QlikView-kumppani ja autamme yrityksiä hyödyntämään ja hallitsemaan tietoa paremmin. Tarjoamme järjestelmien lisenssit, käyttöönoton ja teille räärälöidyt sovellukset saman katon alta.

Ota yhteyttä

Qlik Sense

Qlik Sense on Business Intelligence –alusta, jonka ensiluokkaisuus perustuu sen käyttöliittymän helppouteen ja tarkasti mietittyyn visuaalisuuteen. Qlik Sense on suunniteltu erityisesti intuitiiviseen ja kokeilevaan käyttöön, jolloin uusien oivallusten tekeminen on entistä helpompaa. Qlik Sense mahdollistaa käyttäjänsä itseohjautuvaan tiedonhallintaan ja analysointiin, ja se on tarkoitettu koko yrityksen henkilöstön käyttöön.

Keskisuurille yrityksille

Qlik Sense sopii alasta riippumatta kaiken kokoisille yrityksille, jotka haluavat saada BI-järjestelmän nopeasti käyttöön pienemmillä kustannuksilla. Qlik Sense soveltuu ennen kaikkea yrityksille, joiden raportoinnin tarpeet muuttuvat jatkuvasti, ja käyttäjillä on tarve päästä itse tekemään ja näkemään muutoksia nopeasti.

Lataa maksuton Qlik Sense-opas Katso tarkemmat tiedot

Roambi-Analytics-Android-1024x639

1

Rajattomat mahdollisuudet

Loppukäyttäjällä on loputtomat mahdollisuudet luoda, soveltaa ja laajentaa visualisointeja millä tahansa laitteella. Qlik Sense valtuuttaa käyttäjän hallitsemaan dataa täysin haluamallaan tavalla, ja luomaan järjestelmästä omia tarpeita vastaavan alustan.

2

Mobiilikäytön ensiluokkaisuus

Mobiilikäyttöön on Qlik Sensen kohdalla erityisesti panostettu. Mobiililaitteilla pystytään tekemään käytännössä kaikki samat asiat, mitä tietokoneellakin. Qlik Sensen mobiilikäyttö on luontevaa ja intuitiivista, ja kokeilemisen mahdollisuudet ovat rajattomat.

3

Uusia ulottuvuuksia QlikView'n rinnalla!

Qlik Sense toimii äärimmäisen hyvin myös QlikView’n rinnalla. Molemmat järjestelmät käyttävät samaa dataa hyödykseen, mutta datan visualisoinnissa ja käyttäjän mahdollisuuksissa on kuitenkin eroja. Vaikka yrityksellä olisi siis jo käytössä QlikView, Qlik Sense voi tuoda tiedon analysointiin ja hyödyntämiseen täysin uusia ulottuvuuksia.

Tuo tiedon analysointiin uusia ulottuvuuksia!

Olemme Suomen kokenein QlikView ja Qlik Sense-kumppani, ja autamme yrityksiä hyödyntämään ja hallitsemaan tietoa paremmin. Tuomme ajantasaisen tiedon helposti visualisoidussa muodossa kaikkien loppukäyttäjien saataville.

Ota yhteyttä

Muut palvelut

KliqPlan

Budjetointi

QlikView Extranet Server

Tiedon jakaminen organisaation ulkopuolelle

QlikView Publisher

Sovellusten monipuolisempi jakelu

QlikView Information Access Server

Tiedon jakaminen organisaation ulkopuolelle

QlikView NPrinting Server

Raportointi ja niiden jakelu

Qlik Analytics Platform

Tiedon jakaminen organisaation ulkopuolelle

Qlik Datamarket

Valmiita tietosisältöjä

Koulutukset

Koulutamme yrityksenne henkilöstön erilaisten raportointiratkaisujen saloihin sekä opastamme, kuinka henkilöstö voi tuottaa omia raportteja itsenäisesti – ilman asiantuntijan, taloushallinnon tai IT-osaston mukanaolon tarvetta. Koulutuspalvelumme voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lue lisää koulutuksista
1

Räätälöityjä ratkaisuja

2

Raportoinnin asiantuntijaksi

3

Tuki koulutuksen jälkeenkin

Koulutamme henkilöstösi raportoinnin saloihin!

Koulutuspalvelumme voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä