Asiakkaitamme

Tarinoita projekteistamme

Maailma ja markkinat muuttuvat kiihtyvällä vauhdilla. Isojakin päätöksiä pitää nykyään tehdä kvartaalin tai vuoden syklin sijaan kuukaudessa, viikossa, jopa päivässä. Tässä myllerryksessä reaaliaikainen ja oikea tieto on koko ajan tärkeämpää, jotta päätöksiä ei tehdä mututuntumalla kohtalokkain seurauksin.

Unico Finland Oy

Unico on joustinvuoteita ja sohvia valmistava perheyritys.
Pengon Oy toimitti Unicolle helppokäyttöisen selainpohjaisen QlikView -ohjelmiston, joka räätälöitiin ensisijaisesti yrityksen myyntiorganisaatiolle. Unico on joustinvuoteita ja sohvia valmistava perheyritys. Noin 15 miljoonan vuosittaisella liikevaihdolla yritys sijoittuu alan johtavien toimijoiden joukkoon. Eteläpohjanmaalta käsin toimivan yrityksen palveluksessa on tällä hetkellä 85 työntekijää. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kauhavalla.

Grano Oy

Reaaliaikainen johdon ja myynnin raportointijärjestelmä
Pengon Oy toimitti reaaliaikaisen johdon ja myynnin raportointijärjestelmän. Grano on suomalainen paino- ja tulostusalan palveluyritys. Reilun 30 miljoonan vuosittaisella liikevaihdolla yritys kuuluu alan johtaviin toimijoihin. Valtakunnallisen painotalon palveluksessa on reilut 300 työntekijää. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä.

Finnfrost Oy

Toimitimme Finnfrostille helppokäyttöisen selainpohjaisen QlikView -ohjelmiston
Pengon Oy toimitti Finnfrostille helppokäyttöisen selainpohjaisen QlikView -ohjelmiston, joka on otettu käyttöön laaja-alaisesti yhtiön eri osa-alueilla (hankinta, tuotannonohjaus, talous) Finnfrost Oy on pakasteiden ja jäätelön hankintaan ja logistiikkaan erikoistunut yhtiö. Omistaja-asiakkailleen palveluita tuottavan Finnfrostin liikevaihto on n. 400 miljoonaa euroa (vuonna 2013). Yhtiön palveluksessa on 200 työntekijää.

Atexor Oy

Toimitimme Atexorille koko organisaatiota palvelevan raportointijärjestelmän.
Pengon Oy toimitti Atexorille helppokäyttöisen selainpohjaisen Qlik Sense -ohjelmiston, joka räätälöitiin koko organisaation laajuisesti eri tarpeita vastaavaksi. Atexor Oy on räjähdysvaarallisiin ympäristöihin tarkoitettujen valaisinratkaisujen toimittaja. Atexorin omistaja Teknopower Group toimii maailmanlaajuisesti yli 20 maassa. Atexorin pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Yli 100 asiakasta. Lue mitä muutamat ovat sanoneet meistä.

Grano Oy www.grano.fi

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä QlikView -ohjelmaan sekä Pengoniin kyseisen järjestelmän toimittajana. Meillä on nyt käytössämme lähes reaaliaikainen selainpohjainen raportointijärjestelmä.

Tiina Pakarinen
talousjohtaja

Unico Finland Oy www.unicofinland.fi

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Pengon Oy:n kanssa. Kaikki on tapahtunut sovitusti ja sovittujen aikataulujen mukaisesti. Yhteistyömme tulee jatkumaan meille toimitetun järjestelmän jatkokehityksen merkeissä.

Pasi Saarinen
toimitusjohtaja

Finnfrost Oy www.finnfrost.fi

Pengonin toteuttama raportointijärjestelmä on vienyt meidät ihan uuteen maailmaan raportoinnissa.

Heikki Viitanen
kehitysjohtaja

Muita tyytyväisiä asiakkaitamme!